Cirkusrapport

Återigen har det varit dags för den sambeställning av pionrötter från Holland, som medlemmar av Svenska Pionsällskapet har möjlighet att delta i.

Många av de som på olika sätt varit engagerade i den cirkus som den årliga pionförmedlingen resulterar i har säkert redan fått en massa information via Facebook och andra kanaler. Men när vi nu efter en dryg vecka även börjar bli klara med allt efterarbete, så kommer här en liten sammanfattning på hemsidan.

Efter alla förberedelser kan vi ännu en gång konstatera att det blev tur med vädret. Lite kyligt och blåsigt emellanåt, men inget regn. Fast för säkerhets skull hade vi garderat oss genom att låna ett tält. Tack till Mariestads Boulesällskap! Även om det var torrt ändå, så var det ett perfekt skydd för vinden.

Det var nytt rekord, både vad gäller antalet beställningar och mängden pionrötter. Utan energin från alla flitiga händer som hade slutit upp, så skulle det aldrig ha fungerat. För att inte tala om insatsen i köket av vår värmländska kock! Som mest var det 14 personer runt bordet. Apropå kock så fick vi även i år en tårta som belöning, men den smakade så bra att alltsammans försvann innan det hann bli något foto. Tack Sigbrit!
Redan söndag kväll hade de flesta av kurirerna hunnit hämta sina leveranser till när och fjärran. Till och med postpaketen hann bli inlämnade innan vi slutligen kunde pusta ut.